Menaxhimi i Burimeve Njerezore

Kurs  6 mujor  (Shtator 2019-Shkurt 2020) Seminare/ trajnim në punë një herë në muaj, e premtja e trete e cdo muaji, ora 09.00-17.00 Dhoma e Tregetise dhe Industrise Tiranë OBJEKTIVAT  DHE CFARË DO TRAJNOHET? Moduli “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore – Tema të lidhura me efektivitetin dhe njerezit në biznes “është nje 20 oresh ne muaj (8-orësh…

Change Management for Change Agents

24-25 September 2019 David Turner, Lincoln Center 09:30-13:30 Description: Business success requires that all employees adapt to frequent changes, new competitors, new technologies, government regulations, new employees, and more. This program is designed for the employees who regularly implement change initiatives who are called “Change Agents.” The model we use helps equip change agents to…

SUKSESI NE SHITJE

Data: 27 Shtator Orari: 10:00- 16:00 OBJEKTIVI Që nga fillimi kemi dëshiruar që të sjellim një frymë të re dhe një mënyrë të re të të menduarit të bazuar në vlera të kompanisë tuaj. Shitja është aftësia të cilën e përdorim gjatë gjithë jetës si në komunikim profesional ashtu edhe në komunikim personal në raport…

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

Data: 2-3 Tetor 2019 Orari: 09:30-13:30 Pakush që pyetet se si mund të mbajmë klientë më të kënaqur nuk përgjigjet me ‘shërbim më të mirë’, por realiteti është se në shumë kompani në Shqipëri shërbimi i klientit është thjesht një numër telefoni nga ku bëhet edhe shitja e pse jo edhe mbledhja e pagesave. Pak…