Evente të Pritshme

Evente të Pritshme

Zhvillime të DHTIT

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është zëri i biznesit. Njihuni me zhvillimet që mund të kenë interes dhe ndikim në mbarëvajtjen e sipërmarrjes suaj.

Shërbime për Biznesin

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë përfaqëson interesat e unifikuara të komunitetit të biznesit në vend. Ne mbrojmë, informojmë, punojmë për rritjen dhe suksesin e biznesit tuaj.

Ngjarje të Fundit

Njoftime të rëndësishme, takime, projekte dhe misione. Informohuni me ngjarjet më të fundit.

ADDUPT/ Takimi i dytë ndërmjet partnerëve në Qipro

Takimi i dytë me partnerët e projektit ADDUPT, mbajtur në Nicosia (Qipro) në datat 14-15... Read More

“Newsletter”, nëntor 2023 | Projekti 1Future

Publikohet "Newsletter" i parë i projektit 1Future, në kuadër të programit Erasmus+. Në të mund... Read More

Kërkesë e Kryesisë së DHTI-Tiranë drejtuar Qeverisë dhe Kuvendit për Paketën Fiskale 2024

Kryesia e DHTI-Tiranë, në mbledhjen e saj të radhës, të datës 9 nëntor 2023, si... Read More

Mision biznesi i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në Filipine, nënshkruhet marrëveshja me PCCI

Një delegacion biznesi, i përbërë nga 10 sipërmarrës, anëtarë të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë... Read More

DHTIT në Panairin e Biznesit Ndërkombëtar në Spanjë/ Potencialet e Shqipërisë për investimet e huaja

Panairi i biznesit ndërkombëtar dhe i tregtisë së jashtme “IMEX-Castilla y León”, i cili këtë... Read More

“MEDICAL & BEAUTY FAIR”, 3-4 MAJ 2024

“Medical & Beauty Fair”, një nga panairet me të rëndësishme kushtuar dermatologjisë, kujdesit dhe shërbimeve... Read More

Forum Biznesi Shqipëri-Sllovaki, 7 dhjetor 2023

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Ambasadën e Sllovakisë në Shqipëri dhe... Read More

Ftesë për pjesëmarrje në takime B2B me kompani nga Kenia

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë do të mirëpresë më 30 nëntor 2023 një delegacion... Read More

Galeri & Media

Në këtë galeri do të gjeni fotografi dhe video nga aktivitetet që organizon DHTIT.


0
Vite DHTIT
0
Projekte të BE
0
Marrëveshje Bashkëpunimi
0
Partnerë

Buletini Informativ CCIT

Qëndroni të lidhur me DHTIT duke u regjistruar për të marrë lajme dhe sinjalizime zyrtare me email!