Our Capitalisation Leaders

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është cilësuar si një ndër partneret më të suksesshëm në thirrjen e parë për projekte të Programit Interreg Itali – Shqipëri- Mal i Zi dhe renditet në krye të listës së kapitalizimit të nisur në muajin shkurt 2022. Krahas situatës së krijuara nga pandemia globale COVID-19, e cila ishte…