Trajnim Planifikimi Strategjik Financiar

Planifikimi Strategjik Financiar Lektor : Arlind Rama 20-21 Qershor   1. Objektivi Objektivi i këtij programi trajnimi është trajtimi i koncepteve dhe parimeve të financave korporative në mënyrë interaktive. Shembuj diskutimi do të jenë pjesë e programit për të nxitur angazhimin aktiv të pjesëmarrësve në situata në planifikimit strategjik financiar.   2. Përshkrimi i Programit…

Panairi i xhamit në Teheran, 26-29 qershor 2022

  Në Teheran në datat 26-29 qershor 2022 organizohet panairi i xhamit dhe produkteve të tij. Çmimet e lira të produkteve të xhamit e bëjnë këtë panair më atraktiv dhe tërheqës edhe për biznesmenët shqiptarë. Ambasada e R. I. të Iranit i krijon lehtësirat e nevojshme biznesmenëve shqiptarë që shprehin dëshirë për të marrë pjesë…