Forum Biznesi “Transporti dhe Logjistika”, 22-23 qershor 2022 në Qendrën Ndërkombëtare të Kongreseve në Burgas, Bullgari.

Ftesë për të marrë pjesë në Forumin e Biznesit “Transporti dhe Logjistika”, i cili do të mbahet në  22-23 qershor 2022 në Qendrën Ndërkombëtare të Kongreseve në Burgas, Bullgari. Forumi do të organizohet nga  Ministrisë së Transportit dhe Komunikacionit e Republikës së Bullgarisë dhe Ministrisë së Ekonomisë dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm të Gjeorgjisë si dhe…

Panairi AGRO-MASHOV datë 5-6 Shtator 2022 në Izrael

Në datat 5-6 shtator 2022 do të zhvillohet në Tel Aviv, Izrael, Panairi Agro-Mashov, një nga panairet më të rëndësishëm të Agro&Cleantech në Izrael, ku pritet të marrin pjesë shumë personalitete vendimmarrëse nga sektori publik dhe privat. Bashkëlidhur, broshura përkatëse. Pjesëmarrja e Shqipërisë në këtë panair dhe krijimi i një pavijoni kombëtar do të ishte…

Trajnim – Kodi i punes

KODI I PUNES Lektor: Ledio Milkani 2-3 Qershor   QËLLIMI I PROGRAMIT TE TRAJNIMIT Pjesëmarrësit të jenë të aftë që në përfundim të trajnimit të kuptojnë dhe perdorin ne punen e tyre: Ndërtimin e legjislacionit të punës, pjeset perberese te tij, te drejtat dhe detyrimet e palëve në një marredhenie pune, sanksionet ligjore të parashikuara…

Lançimi i platformës zyrtare ecommerce4all.eu!

“Është zyrtare! Platforma rajonale e internetit ecommerce4all.eu është publike! Shikoni modulin e parë, nga pesë modulet që do të jenë në dispozicion në platformë “Të Dhënat për Tregtinë Elektronike”. https://ecommerce4all.eu/ Nëpërmjet informacioneve të paraqitura në grafikët ndërveprues, moduli mbulon disa tema që mund t’ju ndihmojnë të nisni një biznes të tregtisë elektronike, të drejtoni një biznes të tillë…

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, pret në takim Ambasadorin e ri të Argjentinës

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë z. Nikolin JAKA , priti në takim Ambasadorin e ri të Argjentinës në Republikën e Shqipërisë Sh.T. Z. Roberto Carlés. Takimi kishte si qëllim prezantimin dhe diskutimin e potencialeve të dy vendeve si destinacione investimesh, si dhe prezantimin e sektorëve kyç ekonomik të dy vendeve. Gjatë takimit…

Trajnim per Sigurine Kibernetike me Eksperte Nderkombetare

I nderuar biznesmen Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tirane organizon Trajnimin   Trajnim për Sigurinë Kibernetike Ekspertë Ndërkombëtarë Lektor: Davide Giribaldi 20 MAj   QËLLIMI I PROGRAMIT TE TRAJNIMIT Ka synim te sjellë Praktikat më të mira italiane dhe ndërkombëtare në sigurinë Kibernetike Ka synim të garantojë sigurinë kibernetike, nëpërmjet mbrojtjes së infrastrukturave të informacionit,…

Workshop i Universitetit të Studimeve Guglielmo Marconi në Romë, DHTIT prezanton paketën e punës “Second a Researcher”

Në datat 2-6 maj 2022, Universiteti i Studimeve Guglielmo Marconi në Romë, Itali organizoi një seminar në kuadër të WP4, i cili drejtohet nga ky universitet. Ky workshop kishte për qëllim prezantimin dhe përpunimin e ideve mbi platformën Quadruple Helix dhe u mbajt për të mbledhur së bashku partnerët e projektit U-SIA për të diskutuar…

E-commerce platform – newsletter no2

Përmes pesë moduleve, Web platforma Ecommerce4all.eu do të prezantojë të dhëna dhe informacione bazë për zhvillimin e e-commerce dhe statistika për rajonin e CEFTA-s. Çdo modul trajton një temë të ndryshme përkatëse të tregtisë elektronike, e paraqitur në një mënyrë lehtësisht të kuptueshme. Të dhënat dhe informacioni në lidhje me aspektet kryesore të biznesit të…