Ftese për bashkëpunim me Austrinë & Trajnime në Menaxhim Biznesi

I nderuar Biznesmen / Perfaqësues Biznesi Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCIT Tirana), në bashkëpunim me Dhomën Austriake të Tregtisë (WIFI -AUSTRIA), vijon organizimin e Projekteve “WIFI –AUSTRIA”, në Menaxhimin e Sipërmarrjes.   Ftesë për bashkëpunim me Bizneset Austriake Trajnime në Menaxhim Biznesi WIFI-AUSTRIA ka si qëllim trajnimin e Sipërmarësve shqiptar duke i krijuar ,…