Pse i duhej Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë botimi i një historie? Dy fjalë për lexuesit dhe një mesazh për brezat

Ndër qytetet e shumta shqiptare, Tirana është njëri ndër më të rinjtë, por edhe më i madhi ndër ta. Nga një qendër antike e banuar, ajo mori trajtat e qytetit përgjatë shekullit XVII dhe filloi lulëzimin në shekullin XX, kur u bë kryeqytet i Shqipërisë. Prej më shumë se një shekulli, Tirana vazhdon vetëm të…