Jaka në 125 vjetorin e DHTIT, falenderim për sipërmarrjen dhe premtim për rritjen e bashkëpunimit

*Ju falenderoj të gjithëve për praninë tuaj në këtë moment të rëndësishëm për Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë. Ndihem i privilegjuar që arritëm të ndajmë bashkë këtë moment të veçantë për institucionin më të rëndësishëm të sipërmarrjes së Tiranës. Edhe pse në kohë të vështira që situata pandemike krijoi, sot duke ruajtur çdo rregull…

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë feston 125 vite të ekzistencës së saj. CCIT Awards 2022 vlerëson më të mirët e sipërmarrjes

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është në vitin jubile të saj. Institucioni që daton 125 vite më parë, mblodhi me këtë rast në Teatrin e Operas dhe Baletit sipërmarrësit anëtar dhe bashkëpunëtor të saj, drejtuesit e dhomave të rajonit në zonat shqipfolëse, kryetarët e Dhomave të Shqipërisë, ish-kryetarët që kanë drejtuar këtë institucion, personalitetet…