Trajnim me Ekspertë të Ekonomisë në Procesin e Fiskalizimit Procedurat Tatimore, TVSH

Nisur nga kerkesat e bizneseve , anetare te Dhomes mbi Ndryshimet e Fundit Legjislative,  Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane organizoi gjate periudhes qershor-korrik me sukses Trajnimet mbi: Trajnim mbi Procesin e Fiskalizimit  “Per faturen dhe sistemin e monitorimit te qarkullimit” Procedurat Tatimore Ligjin e ri te TVSh te ndryshuar   Keto  programe trajnimi permbanin…

30 Shtator-8 Tetor, panairi virtual i Ushqimit organizuar nga qeveria e Perusë

  Nga 30 Shtatori deri më 8 Tetor, Qeveria e Perusë organizon edicionin virtual të Panairit EXPOALIMENTARIA, Panairi më i rëndësishëm virtual i Ushqimit në Amerikën Latine. Bashkangjitur  dokumenti për regjistrimin në panair dhe linku me videon promovuese:  https://youtu.be/KG2TABCRG3o         Expoalimentaria 2021 – Manual de Registro Comprador ingles