Eventi final projekti Dynamob 2.0

Më 18 qershor 2021, u realizua eventi përmbyllës i Projektit #DynaMob 2.0, financuar nga Programi Interreg IPA CBC Itali-Shqipëri-Mali i Zi, I cili u zhvillua në Copertino. Komuna e Copertino po përqendron përpjekjet e saj në aktivizimin e një shërbimi elektrik për ndarjen e biçikletave, i cili do të lejojë komunitetin lokal të lëvizë dhe…

Kryetari Jaka në Samitin e Prizrenit për Arsimin dhe Aftësimin Profesional: Nuk na duhet retorika, misioni ynë është të kemi njerëz të kualifikuar që të punojnë kudo

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka u bë pjesë e Samitit të Arsimit dhe Aftësimit Profesional-VET Samit, që po mbahet në Prizren sot me 29 qershor 2021. Si pjesë e panelit të diskutimit, kreu i Dhomës së Tiranës, u shpreh ndër të tjera se “burimet njerëzore duhet të jenë të…