Kryetari i DHTIT zoti Nikolin Jaka në Panairin e Punës dhe të Karrierës: Në misionin e një institucioni të dijes, sfida kryesore është përshtatja e të rinjve për daljen në tregun e punës

Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, në bashkëpunim me Bashkinë e Durrësit, Bashkinë e Tiranës, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, organizuan në datë 24 qershor, në mjediset e Fakultetit të Biznesit, Spitallë “Panairin e Punës dhe të Karrierës”. Kryetari i Dhomës së Tregtisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka në…