Trajnim mbi Ligjin e Ri TVSh & Tatim mbi te ardhurat personale

Trajnim me Eksperte te Ekonomise ne Procesin e Fiskalizimit Ligjin e Ri Tvsh & Tatim mbi te ardhurat Ora 16:00-19:00 Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane , pas Perfundimit te Trajnimit me sukses mbi “Procesin e Fiskalizimit”,  do te vazhdoje organizimin e Trajnimeve mbi: Ligjin e ri te TVSh te ndryshuar dhe Tatim Fitim /  23-24 Qershor…