Kooperativa Rapsodia

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Rapsodia, 𝐧ë Shengjin Lezhe. Me saktesisht ne kooperativen e saj ne baxhen e saj. “Kooperativa Rapsodia: Hapja e kooperativës ku kultivohen prodhime të ndryshme ka rezultuar me një impakt shumë të mirë ekonomik e social. Janë…

𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 Amarilto Shpk

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Amarilto Shpk, 𝐧ë Lezhe. “Amarilto Shpk,” sh.p.k Amarilto operon në tregun Shqiptar nga viti1992 si një biznes familjar me konservimin e ullirit dhe ka ardhur për të ofruar një produkt cilësor të orientuar drejt klientit. amarilto…

Zhvillohet për herë të parë forumi i biznesit Shqipëri-Bjellorusi “Perspektivat e bashkëpunimit dypalësh”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Bjellorusisë, zhvilluan sot më 10 qershor forumin online të biznesit “Perspektivat e bashkëpunimit dypalësh”. Më shumë se 50 sipërmarrës nga të dy vendet ishin pjesë e këtij forumi, për të cilët u la e hapur mundësia e bashkëpunimit mes sektorëve përkatës. Nënkryetari…