DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Alba Adriatico 𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤, 𝐧ë Vlorë

𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 Alba Adriatico  𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤 – 𝐏ë𝐫𝐟𝐢𝐭𝐮𝐞𝐬 𝐢 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐭ë 𝐊𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐫𝐮𝐞𝐬𝐡𝐦ë𝐫𝐢𝐬ë   DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Alba Adriatico  𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤, 𝐧ë Vlorë. “Alb-Adriatico 2013” sh.p.k është një fermë akuakulturë e themeluar në 17 Prill 2013. Objekti i veprimtarisë së shoqërisë…

Panairi Work & Study 2021

A jeni gati per edicionin e 12 te panairit “Work&Study ” !? Nje studim i mire garanton nje punesim te mire. Ju mirepresim ne: 19maj ne vlore 21maj ne shkoder 23 maj ne korce 28maj elbasan 29maj -01 Qershor ne Tirane Nxitoni te perfitoni zbritje ne ofertat e studimit duke plotesuar formularin e meposhtem: https://forms.gle/zbDod7EVCwUEZ4BYA

See the next

  Imagjinoni sikur e dini tani që tani se çfarë do të dëshirojnë ose blejnë njerëzit për dhjetë vjet. Kjo është ajo që bën “trendwatching”. Çfarë do të hamë dhe ku? Cila do të jetë kërkesa në turizëm dhe mikpritje? Në cilin stil do të lëvizë moda? Si do të jetë dyqani i së ardhmes?…

Takimi i radhës për realizimin e marrëveshjeve të biznesit mes kompanive të projektit të Innotourclust

Qëllimi kryesor i takimit është prezantimi i kërkimit të mundësive për kompanitë Innotourclust dhe produktet inovative të turizmit që mund të shfrytëzohen për të ngritur tregjet ndërkombëtare. Ftesa është e vlefshme, për të gjitha kompanitë  që i janë bashkuar projektit Innouturclust dhe  atyre qe do vijojnë te përfshihen. Takimi do të organizohet me Isnart (Instituti…

“University to Society Innomediaries in Albania: Co-Production of knowledge and research that matters”

Partneri kryesor: Universiteti Mesdhetar i Shqiperise Titulli i projektit: “University to Society Innomediaries in Albania: Co-Production of knowledge and research that matters” Akronim: U-SIA Kohezgjatja: 15/01/2021- 15/01/2023 Numri I Grant Agreement : 618997-EPP-1-2020-1-AL-EPPKA2-CBHE-JP Buxheti: EUR 861,570.00   Partneri kryesor: Universiteti Mesdhetar I Shqiperise Partneret: Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane– partner biznesi Kolegji professional I…