Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021, May 5th

  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në cilësinë e bashkë organizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit “Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021”. Nëpërmjet këtij emaili do të donim të përcillnim ftesën për pjesëmarrje në : “Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021” datë 5 Maj, 2021. Ky aktivitet ka për qëllim…