Workshopi me Doganat, Jaka: Sipërmarrja duhet të njihet mirë me procedurat doganore, sa më shumë lehtësi aq më pak probleme

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave organizuan me datë 19 prill 2021, workshopin “Lehtësirat Doganore për Sipërmarrjen”. Drejtuesit e dy institucioneve pjesëmarrës në nisje të aktivitetit ndanë mendimin e përbashkët se është e nevojshme që sipërmarrja të njohë sa më mirë procedurat doganore me qëllim që të…