Jaka me drejtuesit e Dhomës së Tregtisë së Kartagjenës: Jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me sipërmarrësit tuaj

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka i shoqëruar nga kryetari i Forumit Ekonomik mbarë Shqiptar zoti Nagip Fejzi dhe prodhues të tjerë të sektorit të industrisë ushqimore zhvilluan me datë 13 prill 2021, një takim me drejtuesit e Dhomës së Tregtisë së Kartagjenës, Kolumbi. Sipërmarrësit shqiptarë u njohën në këtë…