Crros-Regional B2B & Matchmaking Event

Crros-Regional B2B & Matchmaking Event 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚/ 22-23 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐏𝐡𝐲𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 Dhoma e Tregtise dhe Industrisë Tiranë) në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝟒𝐈𝐂𝐓𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐲, datë 22-23 Prill, Prishtinë. Ky event synon të mbledh bashkë sipërmarrje të sektorit ICT nga vendet e Ballkanit Perëndimor si Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Serbia duke ofruar…

Prezantohet në Shqipëri përfaqësuesi i biznesit të Bjellorusisë. Jaka: Bashkëpunimi ekonomik mes dy vendeve është hap i rëndësishëm për sipërmarrjen

Më datë 01.04.2021, u organizua konferenca elektronike ndërmjet Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Bjellorusisë. Konferenca u zhvillua në prezencën e kryetarëve të Dhomave të Tregtisë, Z. Nikolin JAKA dhe Z. Vladimir ULAKHOVICH, ku morën pjesë përfaqësuesi i Dhomës së Tregtisë së Bjellorusisë në Shqipëri, Z. Aleksander GJURBAVIJA,…