Jaka në takim me të ngarkuarin me punë të Ambasadës së Libisë: Duam të njihemi nga afër për mundësitë tona për të investuar në Libi

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka priti sot në datë 24 mars 2021 zotin Miloud Alama, i ngarkuari me punë në Ambasadën e Libisë në vendin tonë. Qëllimi i këtij takimi ishte njohja me ftesën e bërë nga Libia për një vizitë të një grupi biznesmenësh shqiptarë. Kryetari Jaka në…

Jaka-Hakos: DHTIT mbështet biznesin që drejtohet nga femrat. Gruaja në sipërmarrje një nevojë dhe risi për tregun

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë zoti Nikolin Jaka priti në një takim pranë ambienteve të Dhomës, zonjën Antoneta Hako, kryetare e Dhomës Ekonomike të Gruas. Në këtë takim u ndanë mendime për situatën e biznesit në vend dhe mbështetjen që duhet të marrin gratë sipërmarrëse në zhvillimin e ideve të tyre. Kreu…