Jaka me Ambasadorin e Arabisë Saudite: Është i nevojshëm intensifikimi i marrëdhënieve ekonomike, të hapur për marrëveshje të reja

  Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka zhvilloi më 17 mars 2021 një takim me Ambasadorin e Arabisë Saudite në Shqipëri, zotin Abdulmomen Sharaf. Takim i zhvilluar në ambientet e Ambasadës në Tiranë. Kryatri Jaka shoqërohej në këtë takim nga zoti Astrit Panxha, Drejtor ekzekutiv i Klubit të prodhuesve të…