Jaka: Mirëpresim bashkëpunime ekonomike me të gjithë aktorët që duan të investojnë në vendin tonë

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka në datë 12 mars 2021 priti në një takim ambasadorin e Bangladeshit për Shqipërinë me rezidencë në Athinë, zotin Ashud Ahmed. Në këtë takim të zhvilluar pranë ambienteve të Dhomës së Tiranës, bashkëbiseduesit vlerësuan mundësitë e bashkëpunimit mes tyre dhe cilat janë fushat me…

Jaka-Rios: Marrëdhëniet tregtare Shqipëri-Kolumbi duhet të vendosen në një standard të ri

Pas paraqitjes së kredencialeve, ambasadorja e Kolumbisë për Shqipërinë me rezidencë në Romë, zonjën Gloria Isabel Ramirez Rios zhvilloi një takim me kryetarin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zotin Nikolin Jaka. Takimi i zhvilluar në datë 12 mars 2021 kishte në qendër të vëmendjes vendosjen e marrëdhënieve tregtare me këtë vend, duke gjetur…