Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë pret në takim ambasadorin e ri të Japonisë në vendin tonë

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka priti në një takim ambasadorin e ri të Japonisë në vendin tonë, zotin Takada Mitsuyuki. Takimi i kërkuar nga ambasadori i ri i Japonisë erdhi si nevojë e ridimensionimit të marrëdhënieve ekonomike mes dy vendeve tona. Si një njeri i ardhur nga bota e…

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Kievit

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë zoti Nikolin Jaka nënshkroi sot 9 shkurt 2021, marrëveshjen e bashkëpunimit me Dhomës e Tregtisë dhe Industrisë së Kievit. Një bashkëpunim i nisur për t’u bërë kohë më parë, por për shkak të kushteve të reja që solli pandemia ajo u realizua sot. Ambasadori i Ukrainës zoti…

Kompanitë shqiptare ftohen të bëhen pjesë e garës ballkanike për bizneset. Afati i aplikimit deri më 20 shkurt 2021

Dhoma Bullgare e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me kompaninë Vip Communication, organizatore e Balkan Business Awards 2021, fton të gjitha sipërmarrjet shqiptare për të konkurruar në garën ballkanike për bizneset.   Aktiviteti synon të rrisë bashkëpunimin mes sipërmarrjeve të vendeve të Ballkanit dhe të mundësojë vendosjen e sa më shumë kontakteve mes kompanive pjesëmarrëse.…

Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Poloni, përcillet interesi dhe kërkesa e dy kompanive polake për partnerë shqiptarë biznesi dhe tregtar, bërë prezent gjatë një takimi virtual “Polish Chamber of Commerce Diplomeeting” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë së Polonisë (DHTP).   “MLEKPOL” e përfaqësuar nga Beata Matan në fushën ushqimore dhe produkteve ditore…