Jaka në konferencën “Biznesi nuk njeh kufinj”: Në biznes është e rëndësishme të jemi të drejtpërdrejtë

Në orët e pasdites së 3 shkurtit 2021 biznesi shqiptar dhe ai grek ishin pjesë e forumit të sipërmarrjes “Biznesi nuk njeh kufinj”, aktivitet që për shkak të pandemisë u zhvillua online. Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka si një nga bashkëorganizuesit e aktivitetit që në krye të herës vlerësoi…

Ftesë për pjesëmarrje në INFTEXPO 2021, Ekspozita Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë

Në datat 1-4 korrik 2021 në Ammam, Jordani zhvillohet INFTEXPO 2021, Ekspozita e Parë Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë. Ky aktivitet, i pari i këtij lloji në Jordani, me pjesëmarrje ndërkombëtare dhe mbulim gjithëpërfshirës mediatik, do ti dedikohet ushqimit, pijeve, paketimit dhe makinerive të industrisë ushqimore.   Qëllimi i INFTEXPO është të bashkojë tregtarët, importuesit…

Edicionin e 16-të të Samitit Digjital të ONZ-IGF (Internet Governance Forum) 2021, me temë “Internet United”, në datat 6-10 dhjetor

Më datat 6-10 dhjetor 2021, Polonia do të organizojë në Katovicë, Edicionin e 16-të të Samitit Dixhital të ONZ-IGF (Internet Governance Forum) 2021, me temë “Internet United”.   Referuar njoftimit të përcjellë nëpërmjet Ambasadës sonë në Poloni informohemi se, në këtë aktivitet janë të ftuar të marrin pjesë jo vetëm krerët dhe përfaqësuesit e qeverive,…

Kompania zvicerane e përpunimit të burimeve natyrore Glencore interes për të vendosur kontakte dhe partneritet me subjekte nga Shqipëria

Glencore, është  një nga kompanitë më të mëdha në botë të përpunimit të burimeve natyrore me një larmishmëri globale. E themeluar në vitet 1970 si një kompani tregtare, Glencore është rritur për t’u bërë një prodhues dhe tregtar kryesor i produkteve që dalin nga përpunimi qymyrit termik dhe naftës së papërpunuar, produktet e naftës dhe…