Business Opportunities from Israel

Business Opportunities From Israel  February 2021 Greetings from the Federation of Israeli Chambers of Commerce! As part of our efforts to promote business matchmaking for Israeli companies, we give you this monthly edition of our members’ business offers. All are looking for new business partners, distributors, representation or suppliers. Companies who find these offers relevant…

Trajnimi “Marketingu Digital

Trajnim Digital Marketing Lektore: Znj. Keti Gjipali Data: 10-11-12 Mars Orari:15:30- 19:30 Vendi: Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane QËLLIMI I PROGRAMIT TE TRAJNIMIT  Ky trajnim do te prezantohet ne pjese te ndryshme dhe te gjitha se bashku do te mbulojne nje game te gjere temash interesante, duke perfshire kalimin e marketingut tradicional ne ate…

Thirrje Interesi per Ekspertizen e jashtme ne ndihme te realizimit te projektit “SCOPE”

Lenda:  Thirrje Interesi per Ekspertizen e jashtme ne ndihme te realizimit te projektit “SCOPE” – (code.no. 2381) –  “Shërbime të përbashkëta të transportit të mallrave duke lidhur transportuesin dhe operacionet e transportit” financuar nga “PROGRAMI I BASHKEPUNIMIT TRANSNACIONAL “INTERREG V-B BALKAN- MESDHE 2014-2020″.   Referenca e Projektit: “INTERREG Balkan-Mediterranean 2014-2020” “SCOPE” / project code 2381/…

Njoftim i rëndësishëm për lëvizjet në Poloni. Si mund të kalohet në pikat kufitare për ata që kanë marrëdhënie biznesi

  Pala polake, nëpërmjet Ambasadës sonë në Poloni, informon se, duke filluar nga 3 dhjetori 2020, ka hyrë në fuqi Rregullorja e ndryshuar e Ministrit të Brendshëm dhe Administratës të 13 Marsit 2020 mbi pezullimin ose kufizimin e përkohshëm të trafikut kufitar në pika të caktuara të kalimit kufitar (Gazeta e Ligjeve, pika 435, e…

“Inovacioni në sipërmarrje si një sfidë për rritjen e konkurrencës dhe promotor i rritjes ekonomike në kontekstin e ekonomisë digjitale”, pyetësor për biznesin

I nderuar sipërmarrës, anëtar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë Këshilli i Investimeve në mbledhjen e tij të radhës do të diskutojë dhe prioritizojë rekomandime në lidhje me “Inovacionin në sipërmarrje si një sfidë për rritjen e konkurrencës dhe promotor i rritjes ekonomike në kontekstin e ekonomisë digjitale”. Në diskutim do të trajtohen çështje që…

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë pret në takim ambasadorin e ri të Japonisë në vendin tonë

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka priti në një takim ambasadorin e ri të Japonisë në vendin tonë, zotin Takada Mitsuyuki. Takimi i kërkuar nga ambasadori i ri i Japonisë erdhi si nevojë e ridimensionimit të marrëdhënieve ekonomike mes dy vendeve tona. Si një njeri i ardhur nga bota e…

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Kievit

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë zoti Nikolin Jaka nënshkroi sot 9 shkurt 2021, marrëveshjen e bashkëpunimit me Dhomës e Tregtisë dhe Industrisë së Kievit. Një bashkëpunim i nisur për t’u bërë kohë më parë, por për shkak të kushteve të reja që solli pandemia ajo u realizua sot. Ambasadori i Ukrainës zoti…

Kompanitë shqiptare ftohen të bëhen pjesë e garës ballkanike për bizneset. Afati i aplikimit deri më 20 shkurt 2021

Dhoma Bullgare e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me kompaninë Vip Communication, organizatore e Balkan Business Awards 2021, fton të gjitha sipërmarrjet shqiptare për të konkurruar në garën ballkanike për bizneset.   Aktiviteti synon të rrisë bashkëpunimin mes sipërmarrjeve të vendeve të Ballkanit dhe të mundësojë vendosjen e sa më shumë kontakteve mes kompanive pjesëmarrëse.…

Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Poloni, përcillet interesi dhe kërkesa e dy kompanive polake për partnerë shqiptarë biznesi dhe tregtar, bërë prezent gjatë një takimi virtual “Polish Chamber of Commerce Diplomeeting” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë së Polonisë (DHTP).   “MLEKPOL” e përfaqësuar nga Beata Matan në fushën ushqimore dhe produkteve ditore…

Jaka në konferencën “Biznesi nuk njeh kufinj”: Në biznes është e rëndësishme të jemi të drejtpërdrejtë

Në orët e pasdites së 3 shkurtit 2021 biznesi shqiptar dhe ai grek ishin pjesë e forumit të sipërmarrjes “Biznesi nuk njeh kufinj”, aktivitet që për shkak të pandemisë u zhvillua online. Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka si një nga bashkëorganizuesit e aktivitetit që në krye të herës vlerësoi…