Mbyllet panairi “ Tirana AGRO 100”

Fundjava që lam pas ishte një fundjavë ndryshe për banorët kryeqytetas të cilët kishin mundësi të vizotonin nga afër panairin “TIRANA AGRO 100.” Një nismë kjo e ndërmarrë nga Bashkia Tiranë nën mbështetjen e Dhomës së Trëgtisë dhe Industrisë Tiranë (DhTIT) dhe Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptarë.(FEMSH) Në këtë panair fermerët shqiptarë dhe subjekte të shumta ekspozuan…

z. JAKA me rëndësi të veçantë mbetet evidentimi i interesave realë të biznesit

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka u takua më datë 21 Tetor 2020 me Ambasadorin e Algjerisë z.Ridha NEBAIS për të diskutuar më nga afër për mundësitë e bashkëpunimit ekonomik dhe nxitjen e investimeve midis dy vëndeve JAKA nën cilësinë ë kryetarit të DhTIT theksoi se fillimisht duhen evidentuar dhe…