DhTIT i uron të gjitha femrave kudo që ndodhen Gëzuar 8 Marsin, “Jeni arkitektet e vërteta të Shoqërisë”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë me rastin e 8 marsit festës së gruas organizoi konferencën “8 Marsi është edhe … ekonomi” Ky aktivitet u realizua në bashkëpunim me ShGPAZ, nën kujdesin e jashtëzakonshëm të Kryetares së saj znj. Flutura Xhabija e cila I nderoi shumë prej zonjave pjesëmarrese me çmime duke vlerësuar kështu kontributin…

Jaka: Mundësitë e bashkëpunimit midis dy vendeve janë të mëdha

Me datë 04 Mars pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë mbërriti nje delegacion Gjerman i bashkisë së qytetit te Bocholt-it, të cilët vizitonin vendin tonë  për herë të parë për një arsye shumë të veçantë “binjakëzimi me një qytet Shqiptar Vlorën”. Ndalesa e tyre e parë sapo mbërritën në Shqipëri ishte pikërisht pranë DhTIT…

Ftesë për pjesmarrje: Projekt për eksporte drejt Gjermanisë, edicioni i 6-të!

Ftesë për pjesmarrje: Projekt për eksporte drejt Gjermanisë, edicioni i 6-të! Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë  dëshiron t’ju përcjellë kërkesën për bashkëpunim nga disa kompani gjermane: -Kërkohen profile kompanish shqiptare që kanë kapacitet prodhues, eksportues dhe janë të afta t‘u shesin produktet e tyre 48 kompanive të përzgjedhura gjermane, të cilat operojnë në Gjermani në fushën e ndërtimit…