Risia & Biznesi 2020, Studimi, Ide Biznesi dhe Punesimi

Tashme eshte me e thjeshte qe me nje ide biznesi te miremenduar te filloni menjeher karrieren tuaj ! @youth.business_match  eshte organizimi me i madh shqiptar ku te rinjte me ide biznesi do vleresohen nga kompanite me te medha shqipetare dhe fituesit do shperblehen me cmime dhe punesim. Cfare pret? Ulu dhe krijo nje ide inovatore…

Njoftim per anetaresine

N J O F T I M Të nderuar anëtarë të DHTIT, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë -Tiranë, antarët e saj, që perfaqësojnë kryesisht sektorët e industrisë përpunuese, turizmit, ndërtimit,etj, kanë ngritur një problem mjaft të rendësishëm lidhur me pasojat që sjell liberalizimi i tregut të furnizimit me energji elektrike. OSHEE është  enti publik, që…

Kalendari i trajnimeve per vitin 2020

Ftesë për pjesëmarrje I nderuar sipërmarrës, Burimet e kualifikuar njerëzore janë garant për një kompani të suksesshme. Këtë motiv dhe kërkesë e kemi patur të hershme dhe si një nevojë të vazhdueshme. Për këtë qëllim që në vitin 2009 pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë u themelua Departamenti i Trajnimeve me qëllim që të…