23 kompanite shqiptare pjese e platformes Econautinetit

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë me kënaqësi njofton anëtarët e saj, si dhe partnerët e projektit  Interreg Adrion Econautinet, se plotesoi detyrën e saj në futjen e 23 kompanive shqiptare të nautikes, në platformën e projektit. Tashmë ata do jenë pjesë e kësaj platforme ku do u jepet mundësia  të përditësohen me risitë në…