BALKANET, zhvillohet në Tiranë panairi Agro-Ushqimor

Më datat 30-31 Tetor 2019, në Tiranë, në ambientet e Universitetit Bujqësor Tiranë u zhvillua Panairi Agro-Ushqimor të projektit “RRJETI I IDEVE BALLKANIKE PËR INOVACION TË QËNDRUESHËM NË SEKTORIN AGRO-USHQIMOR” i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (DHTIT). Projekti BALKANET financohet nga programi i bashkëpunimit territorial Ballkanit Mesdhetar, ku përfshihen 6 partnerë nga…

Jaka: Expo-Medical në edicionin i II, panairi i Shëndetit

Mbahet për tre ditë me radhë në Pallatin e Kongreseve, Expo-Medical, ku më shumë se 60 kompani sollën ofertën më të mirë të shëndetit Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka në një dalje për mediat në datë 30 tetor 2019, u ndal në një ndër eventet më të rëndësishëm të…