SUKSESI NE SHITJE

Data: 27 Shtator Orari: 10:00- 16:00 OBJEKTIVI Që nga fillimi kemi dëshiruar që të sjellim një frymë të re dhe një mënyrë të re të të menduarit të bazuar në vlera të kompanisë tuaj. Shitja është aftësia të cilën e përdorim gjatë gjithë jetës si në komunikim profesional ashtu edhe në komunikim personal në raport…