Jaka: Biznesi kroat ka mundësi reale të lidhë kontrata bashkëpunimi me kompanitë tona

Zhvillohet në Tiranë forumi i biznesit Shqipëri-Kroaci Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kroacisë zhvilluan në Tiranë në 18 korrik 2019 forumin e biznesit Shqipëri-Kroaci. Ky forum  kishte në fokus zhvillimin dhe bashkëpunimin ekonomik mes dy vendeve, me pjesëmarrjen e dhjetëra kompanive shqiptare dhe kroate. Kryetari i Dhomës së…

Lenda: Thirrje Interesi per “Ekspertizë e jashtme për shërbimin në lidhje me organizimin e vizitave në terren në Shqipëri dhe Takimin e Ndarjes së Praktikës më të Mirë që përfshin aktorët lokalë dhe ndërkombëtarë në Tiranë si dhe eventin përfundimtar,” financuar nga programi “INTERREG Balkan-Mediterranean 2015-2020″.

Referenca e Projektit: “INTERREG Balkan-Mediterranean 2015-2020” BALKANET” – (CODE No. 2569) / Order Prot. No. 61, Date 15-07-2019 Në kuadër të partneritetit në projektin BALKANET financuar nga “INTERREG Balkan-Mediterranean 2015-2020″, Dhe me kod 2569, Dhoma e Tregtie dhe Industrise Tirane, shpall thirrjen e tenderit per asistencën e jashtme te nevojshme ne kuader te projektit, si…