NJOFTIM PËR SHTYP

Event promovues i Projektit AGROINNOECO në “Festën e Luleve” 9 Maj 2019-Lezhë Me datën 9 Maj 2019, në Lezhë, në ambientet e Restorant “Rapsodia” u zhvillua Eventi i Propagandimit të projektit ” EKOSISTEMI I INOVACIONIT NDËRRAJONAL BALKAN MED PËR MATURIMIN DHE INTEGRIMIN E IDEVE SIPËRMARRËSE INOVATORE NË SEKTORIN AGROUSHQIMOR” i organizuar nga Dhoma e Tregtisë…