Tirana Business Matching, edicioni i II, 6 nëntor 2019

Tirana Business Matching vjen në edicionin e tij të dytë në Shqipëri, që organizohet nga DHTIT, si një aktivitet ndërkombëtar, me fokus në investimet e huaja direkte dhe partneritetet ndërmjet përfaqësuesve të biznesit të huaj dhe kompanive shqiptare. Me  6 Nëntor 2019, investitorë nga shumë vende të botës do të kenë mundësinë që  të prezantojnë…