Njoftim për Shtyp

Event ndërgjegjësues drejtuar qendrave kërkimore dhe akademisë 15 Nëntor 2018. Me datë 15 Nëntor 2018, u mbajt eventi i parë ndërgjegjësues drejtuar qendrave kërkimore dhe akademike. Eventi u organizua në sallën e mbledhjeve të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë ku morën pjesë profesorë – ekspertë kërkimorë dhe akademikë të cilët kontribuojnë në fushën e…