Trajnim: Marketingu Dixhital

Lektor: Z.Dritan Pecini Data: 15-16 Maj 2018 Orari:16:00- 20:00 Vendi: DHTIT   Marketingu Dixhital eshte programi me i vleresuar qe CCIT ofron per sipermarrjen. Nisur nga nevojat e komunitetit te biznesit dhe sugjerimet dhe kerkesat e pjesemarresve te ketij programi kete here ky trajnim vjen ndryshe duke trajtuar si fillim procesin e dixhitalizimit qe eshte…