Forum Ekonomik: “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik”

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane ne konkretizim te bashkëpunimit me Oden e Kosoves, organizojne me daten 10 Shkurt 2017 (e Premte), ora 11:00 ne lokalet e hotel “ABI” ne Prizren,  Forumin Ekonomik:  “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik” .   Duke e vlerësuar si te rendesishem pjesëmarrjen tuaj ne kete…