Ftese per pjesemarrje: Konferenca e biznesit te OSCE-se, 25 Janar 2017, Vjene, Austri

ederale Ekonomike të Austrisë, me rastin e kryesisë së OSBE nga Austria (Austrian OSCE chairmanship 2017), e cila do të mbahet më date 25 janar 2017, në ambientet e Dhomës Federale Ekonomike të Austrisë(WKÖ) në Vienë. Në fokus të këtij eventi do të jenë fushat e ICT dhe teknologjisë së gjelbër, me qëllim krijimin e oportuniteteve të reja të biznesit…