Jaka: Forcat politike të përfshijnë biznesin në programet e tyre

Biznesi ka paraqitur sot një projekt propozim me disa kërkesa drejtuar forcave politike për përfshirje në programet elektorale si dhe zbatimin e tyre nga qeveria e ardhshme. Kreu i dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë Nikolin Jaka paraqiti edhe kërkesat drejtuar forcave politike. Ja kërkesat e plota të Biznesit Shlyerja e detyrimeve të qeverisë ndaj sipërmarrjes private…